16 Ocak 2013

Utanmazlar Geri Döndü! Shameless Prömiyer | Analiz


Geçtiğimiz yıl neler olduğunu cidden hatırlamıyor musunuz?

Hatırlamıyoruz tabii utanmaz, arlanmazlar! İnsan bu kadar ara verir mi? Bizi orta parmakla karşılayan bu insanları bu kadar özleyeceğimizi nereden bilebilirdik ki? 10 ay geçmiş!

3. Sezona alıştığımız rutine bağlı olarak başladık desek yalan olmaz heralde. Fiona kalkar, çocuklar için kahvaltı hazırlamaya, onları okula göndermeye çalışayım derken o da ne?! Steve kalkmış yine evin işlerini halletmiştir. Üstelik bunu 3 aydır yapıyor. Steve'in evden çıkmaya korkmasının nedenini izleyeceğimiz sahnelerle gayet de güzel anlıyoruz gerçi. Ona sonra geleceğim. Fiona yine hayatını bir düzene sokma peşinde oradan oraya sürüklenir vaziyette. Mevcut işi ise atık temizleme. Aslında işi anlar anlamaz o mide bulandırıcı atıkları göreceğimizi aklımıza getirmeliydik ama şahsen ben gafil avlandım. Daha sonrası için parti yönetmeye aday oluyor tabii ama ona da para lazım. Yine gitti bizim ev masraflarına harcanacak para güme.


Steve'in başı düşündüğünden daha beter bir belada. Estefania'nın babasının nasıl bir sapık katil olduğunu gördük de kanımız dondu, Steve de bunları beraber yaşayarak hayatının en uçuklatıcı anını yaşadı desek yalan olmaz heralde. Gerçi Shameless'tan bahsediyoruz, bu anların katlanarak çoğalacağını tahmin edenler, parmak kaldırsın! :) Steve'in o adam ortadan kalkmadan kurtuluşu yok bence. 


Çocuklar arasında bana kalırsa en masum kalan Debs'in hali içler acısı. O utanmaz babasının biricik kızı. Debs, Frank'in yollarını gözlüyor. Debs'in duygu dolu hallerini benim içimi parçalıyor...

Lip zekasını başka şeylerle harcamaya devam ediyor, Ian'la robot savaşı yarışmasına giriyorlar. Tabii bunu da başlarını belaya sokmadan yapacak değiller ya, malzemeler tabii ki çalıntı. Bir de ben bu Lip'in bu okumayacağım tavırlarını itici bulmaya başladım. Ian ise Steve'in babasıyla hala işi pişirmekle meşgul...

Veronica ve Kevin internet dünyasında birer pornstar olma yolunda ilerlemeye başladılar. Çocukları olduğunda ben bu aileyi düşünemiyorum. Acaba porno hikayelerinde çocuklarına da rol verirler mi? Yok artık değil mi? YOK ARTIK!

Frank! Bu defada Meksika'da uyanıyor :) Ülkeye dönme çabaları da takdire şayan tabii. Frank gibi bir adamın karşısına da doğru insanlar çıkacak değil ya, uyuşturucu çetesinin taşıyıcısı oluyor. Yalnız temizlenip aklanıp paklanmak da yakışmamış mıydı Frank'e sorarım size :) Kıçına 19 paket uyuşturucu sokarak rekor kırmakla övünen ve mutlu olan Frank anladık ki bu sezon uyuşturucu ile başını belaya sokacak.

19! Teşekkürler Sheila! :)

Çok özlemişim sizi utanmaz aile. İlk bölüm itibariyle epey midemi kaldırsanız da sizi izlemekten sanırım vazgeçemeyeceğim.

Hoşgeldiniz arlanmazlar!

handecloud@birdizihaber.com

2 yorum:

  1. hoş bir dizi ve siz de hoş bir yazı yazmışşınız tşk ler allahtan internet var da bu dizilere ulaşıyoruz cnbc yayınlıyor sakın demeyin malesef o kanal reyting alsın diye amarika da kablo üzerinden sifreli olarak yayınlanan dizileri alıp şifresiz olarak haliyle kuşa çevirerek yayınlıyor ve yazık ediyor neyse allhtan sizler varsınız ve rehberliginiz sayesin de bu okyonusta yolumuzu bulmamızı saglıyorsunuz tekrar tşk ler

    YanıtlaSil